Poziv na sastanak organizacijama civilnog društva

Odjeljenje za stručne i administrativne poslove organizuje konsultativni sastanak sa zainteresovanim organizacijama civilnog društva prije raspisivanja Javnog poziva.

Image for news

Obavještavaju se organizacije civilnog društva kao i svi zainteresovani građani, da Odjeljenje za stručne i administrativne poslove - Pododjeljenje za podršku MZ, NVO i UG organizuje konsultativni sastanak na temu "Raspodjela sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata od javnog interesa na osnovu prioriteta utvrđenih za finansiranje" putem Javnog poziva, u skladu sa članom 58. Zakona o budžetu Brčko distrikta BiH.

Sastanak će se održati u petak, 16.06.2023. godine sa početkom u 11:00 sati u velikoj sali Omladinskog centra Brčko distrikta BiH, Trg Pravde 18, uz prisustvo šefa Odjeljenja za stručne i administrativne poslove, gospodina Senada Tufekčića.

Zbog ograničenosti prostornih kapaciteta, Odjeljenje za stručne i administrativne poslove moli organizacije civilnog društva za razumijevanje, odnosno da svoje prisustvo planiraju po principu "jedna organizacija - jedan predstavnik".